Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL]

50,518,116

Download video untuk melihat kualitas yang lebih tinggi!

Lirik lagu Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL]

Rembulan ing wengi
Tansah anyekseni
Endah paras manis
Esem lan guyumu
Ginambar ing bathin
Tan biso nglalekke
Yekti..kang mas
Ora ono liyane..

Tatapan netramu
Nembus ing atiku
Agawe aku mung
Mikirne sliramu
Cahyaning rembulan
Kalah klawan esemmu
Amung.. nimas...

Howoning njero bathin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kang mas
Atiku mung kanggo kang mas..

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. bakal kasembadan..

Tatapan netramu
Nembus ing atiku
Agawe aku mung
Mikirne sliramu
Cahyaning rembulan
Kalah klawan esemmu
Amung.. kang mas...

Howoning njero bathin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo nimas
Atiku mung kanggo nimas..

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. bakal kasembadan.

Tatapan netramu
Nembus ing atiku
Agawe aku mung
Mikirne sliramu
Cahyane rembulan
Kalah klawan esemu
Amung...nimas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kang mas
Atiku mung kanggo kang mas..

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. bakal kasembadan..

Howoning njero batin
Pingin tansah sesanding
Yo mung kanggo kang mas
Atiku mung kanggo kang mas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. bakal kasembadan..
Lihat Lebih

Dengarkan dan download lagu mp3 Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL], ditunjukkan oleh penyanyi Milady Record Official, dalam kategori Lagu Gratis berkualitas tinggi, Download mp3 di situs ini dengan cara tercepat. Dengarkan musik yang bagus, unduh mp3 kecepatan tinggi secara gratis.

Download MP4 Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL] lagu terbaik - Cari Lagu - Website DownloadLagu247.Com, Download lagu mp4 gratis terbaru


Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL]
Download Lagu Mp3 Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL]

Download lagu gratis Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL] mp4 - Download Lagu - Download lagu Indonesia 2019 terbaru - DownloadLagu247.Com

Download Video Lagu gratis Mp4 Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL] tercepat - Download Mp3 -Download musik Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL] kualitas tinggi, bebas pemutar musik online di DownloadLagu247.Com

Dengarkan musik dengan teman-teman Anda! Bagikan lagu ini sekarang!

Komentar

EMO Kirim